top of page

Business Intelligence & IT

Voluyt ontsluit data en informatiebronnen om inzicht te geven. Met die inzichten wordt het aansturen van de business een stuk feitelijker. Of het nu gaat om het maken van strategische keuzes of om inzicht in efficiency van concrete procesprestaties met een data gestuurde organisatie worden snel de juiste keuzes gemaakt.

person using MacBook Pro_edited.jpg

Aansturing met cijfers en data

Wij helpen om eigen data en informatie te gebruiken voor goede kpi-structuren en dashboarding. De juiste besluiten die leiden tot de beste resultaten kunnen genomen worden.

 

Het opstellen van KPI-bomen, het bouwen van de dashboards, de integratie en inrichting van eventuele BI tooling, Voluyt regelt dit snel en goed. Ook zonder BI pooling kunnen wij snel zeer goede dashboarding neerzetten binnen alle organisatieniveaus.

IT tooling performance verbetering

Voluyt implementeert de software koolkit van Decide4Action. Met deze toolkit is het monitoren van de OEE procesprestaties simpel en pragmatisch te realiseren. Afwijkingen in processen worden zo snel vertaald naar verbeteracties in de praktijk.

Voluyt is ook system integrator van Kainexus. Met Kainexus worden verbeterprojecten optimaal gestructureerd en gemonitord binnen uw organisatie. Om het nu gaat om kleine verbeteringen of grote programma's, met kainexus wordt goede uitvoering en borging gegarandeerd.

Full focus at a coffee shop_edited.jpg
HTML class=”3”_edited.jpg

Automatisering van processen

Voluyt werkt regelmatig met ERP implementatiepartners samen. Programma management of het in kaart brengen van processen en besturingsmodellen als input voor ERP implementaties is iets waar Voluyt graag een verantwoordelijkheid voor neemt.

Voluyt is ook Implementatiepartner voor Microsoft 365. Optimalisatie van de interne proces - en informatiestructuur kunt u aan ons overlaten. Wij doen de inrichting van specifieke behoeften. Daarnaast kan het natuurlijk ook zijn dat breder gezocht moet worden naar verbetermogelijkheden om mens en organisatie beter te laten functioneren.

bottom of page