top of page

Continuous improvement

Voluyt implementeert continu verbeteren. Ons motto is dat het aanbrengen van structuur en het trainen van mensen leidt tot een cultuurverandering. Voor het creëren van een verbetercultuur bieden wij 2 pakketten aan, namelijk:

  • Zelfverbeteren.nl

  • Greenbelt opleidingen

Zelfverbeteren.nl is een programma waarin eigen medewerkers zelf verspillingen gaan oplossen. Door innovatieve structuren, nieuwe leermethoden en toegepaste training en begeleiding, zorgen eigen medewerkers zelf voor de efficiency verbetering of voor de oplossing van andere knelpunten. 

De green belt opleidingen zijn zeer bijzonder te noemen. Naast alle benodigde theorie die nodig is voor certificering wordt het verbeterproject uitgevoerd binnen het platform van zelfverbeteren.nl. Verbeterprojecten worden daarmee ook echt uitgevoerd met meetbare resultaten. De Greenbelt projecten die een stille dood sterven zijn verleden tijd.

Ondersteuning op maat van lopende CI programma's kan natuurlijk ook altijd. Als extra capaciteit nodig is of inhoudelijke expertise om eigen interne CI structuren in te richten, is Voluyt de juiste partner.

Iconically New York_edited.jpg
bottom of page