top of page

Over ons

Wij kennen de praktijk omdat we het zelf ook gedaan hebben

Consultants, trainers, analisten, specialisten en interim managers. Strategie en implementatie, performance verbetering, leren en ontwikkelen, wij zijn een consultancy - en interim kantoor dat samen vooruitgang brengt. "Inhoud" staat bij ons centraal en "vorm" vinden wij belangrijk. Onze mensen hebben ervaring op de werkvloer en in directiekamer; wij vinden het belangrijk dat onze mensen "het zelf ook gedaan hebben". Voluyt levert altijd passende capaciteit; concessies worden hierin niet gedaan! Onze mensen kenmerken zich door opleiding, pragmatisme, flexibiliteit en ervaring. Omdat wij soms in moeilijke situaties moeten opereren, hebben wij incasseringsvermogen en zetten wij door.

sciencepark_edited.jpg

Consultancy of Interim capaciteit nodig?

Indien zich al een vraag heeft ontwikkeld voor consultancy of interim capaciteit kan natuurlijk altijd geheel vrijblijvend een verkennend gesprek plaatsvinden. In dat verkennend gesprek luisteren wij goed naar uw vraag en bepalen vervolgens samen of en hoe Voluyt slim invulling kan geven aan die vraag.

Het kan natuurlijk ook zijn dat ambitie of noodzaak tot vooruitgang zichtbaar wordt in kpi's of financiële resultaten. In dat geval analyseren wij graag voor u oorzaken en oplossingen. Samen bepalen we richtingen hoe we ambitie en potentieel werkelijkheid gaan maken. Neem gerust contact op met een van ons of laat een bericht achter.

Waar kun je ons vinden?

Adres

Matrix Innovation Center

Science Park 400

1018 XH Amsterdam
 

Email

info@voluyt.com

Consultancy nodig
Collega gezocht
blog-bg3.jpg

Contact met business owners

pascal2023_edited_edited.jpg

Pascal Luyten

Consultancy & Interim management

Menno Henstra

Menno Henstra

Zelfverbeteren, Continuous improvement

Colin Mols

Colin Mols

Business Intelligence, Learning & Development

profielfoto MV2_edited.jpg

Michiel Vermeulen

Acquisitie & groei

Consultant of Interim professional worden?

Voluyt biedt een gegarandeerd steile leercurve en dat is nog zacht uitgedrukt. Je krijgt veel inzicht in verschillende bedrijven en de kans om bij te dragen aan vooruitgang van ondernemingen. Door het jonge en ondernemende karakter is veel mogelijk en er is ruimte om te investeren in onze mensen. Werken bij Voluyt betekent jezelf leren kennen en jezelf ontwikkelen. Als je jezelf herkent in begrippen als: pragmatisch, flexibel, sociaal, analytisch, structuur, HBO-WO dan is werken bij Voluyt wellicht iets voor jou. Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie naar info@voluyt.com of laat een bericht achter dan nemen wij graag contact op.

Consultant worden
ser-bg3.jpg

Neem contact op met ons

Bedankt voor je bericht!

Contact
bottom of page