top of page
Zoeken
  • Pascal Luyten

Nieuw: Zelfverbeteren 2.0 voor teams

Bijgewerkt op: 4 mei 2022

De afgelopen 8 jaar hebben wij bij meer dan 50 bedrijven medewerkers begeleid met Zelfverbeteren. We hebben teamleiders, afdelingsmanagers, operators en specialisten “de consultant” van hun eigen proces gemaakt.


Bij onze klanten zijn binnen verschillende afdelingen, duizenden “kleine” knelpunten en verspillingen opgelost. Ons standpunt voor de keuze in verbeterprojecten was altijd: hou het klein, binnen het eigen werkdomein én zorg dat je het zelf kunt beïnvloeden.


In samenwerking met onze opdrachtgevers Royal Den Hartogh en Heemskerk Fresh & Easy hebben we de huidige vorm van Zelfverbeteren uitgebreid en is op 1 mei, “Zelfverbeteren Teams” gelanceerd.


In de nieuwe vorm gaan operationele professionals, in multidisciplinaire en internationale groepjes aan verbeterprojecten werken. In vergelijking met Zelfverbeteren richten we ons op grotere, afdelingsoverstijgende knelpunten en verbeterprojecten. De verbeteringen in Zelfverbeteren Teams zullen over het algemeen “grotere projecten” zijn met meer impact. De verbeterteams gaan vanuit verschillende locaties, afdelingen en disciplines samenwerken om ketenprocessen te verbeteren. Wij ondersteunen de verbeterteams door middel van de slimme vernieuwde structuren van Zelfverbeteren.


We zijn blij dat we zelf ook aan het Zelfverbeteren zijn en dat we deze 2.0 versie op verzoek van opdrachtgevers inmiddels gestart zijn.


Natuurlijk blijft de “oude versie” van Zelfverbeteren net zo belangrijk. Wist je dat dit programma nu ook een officiële Green Belt opleiding is?


Meer weten over wat de Zelfverbeteren formule voor jullie kan betekenen? Lees meer op https://www.voluyt.com/zelfverbeteren of neem direct met ons contact op voor vragen.

87 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page