top of page
Zoeken
  • Pascal Luyten

Boeien en binden? Zelfverbeteren®


Zelfverbeteren® is een innovatieve verbeterformule. Eerstelijns leidinggevenden worden in staat gesteld om met hun teams, knelpunten op te lossen en werkprocessen te verbeteren. Centraal in dit proces staat leren én doen!

Eerstelijns leidinggevenden en operationeel specialisten zijn de doelgroep. Zij zijn de deelnemers omdat juist zij dagdagelijks veel invloed kunnen uitoefenen op het oplossen van knelpunten en het reduceren van verspillingen.

Dit traject ontwikkelt, boeit en bindt! Juist omdat iedereen mee kan doen betrekt het leidinggevenden en medewerkers in organisaties op een leuke en leerzame manier. Naast het leren van interessante bruikbare theorie gaan leidinggevenden zelf 3 verbetertrajecten realiseren in het eerste jaar. Het behalen van deze resultaten wordt groots gevierd en de deelnemers presenteren, vol trots, hun eigen verbeteringen!

Zelfverbeteren® is toepasbaar in elke branche en voor elk formaat bedrijf.

De eerste fase van het programma duurt 1 jaar en in dat jaar realiseert elke deelnemer 3 verbetertrajecten. Na jaar 1 kan optioneel door worden gegaan met Continu Zelfverbeteren®

Zelfverbeteren® bestaat uit “het nieuwe leren” met een goede balans tussen fysieke onderdelen en online toepassingen. Ontwikkeling van “de mens” staat altijd centraal. De deelnemers worden daarom goed ondersteund in het behalen van voortgang en boeken van hun successen.

In de afgelopen 3 jaar hebben wij meer dan 50 bedrijven begeleidt in het proces van Zelfverbeteren® en hebben hiermee 2.000 procesverbeteringen aangebracht met een waarde van meer dan € 15.000.000.


Meedoen met Zelfverbeteren® kan in-house of op basis van losse inschrijvingen.

Naast het reguliere programma hebben wij ook een Green Belt variant ontwikkeld. Wij werken hiervoor samen met Cardiff University.

Meer informatie of behoefte om er met één van onze medewerkers over te spreken? Kijk op voluyt.com/zelfverbeteren.

Bron foto’s: John Cameron / Unsplash78 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page