top of page
Zoeken
  • Pascal Luyten

Open inschrijving Zelfverbeteren® steeds populairder…

Bijgewerkt op: 3 dagen geleden

Ons programma Zelfverbeteren® bestaat heel wat jaren en is in Nederland uitgegroeid tot het toonaangevende programma om Continu Verbeteren te implementeren. Operationele professionals en 1ste lijns-leidinggevenden worden, naast het eigen werk, opgeleid tot verbeterconsultant van de eigen afdeling.

Inmiddels serieuze kritieke massa aan ervaringen, van onder andere Douwe Egberts in koffie & thee, Johma in de slaatjes, Heemskerk in groente & fruit, Euroma in kruiden, Vergeer Holland in kaas, Peijnenburg in koek, VolkerWessels in infra en Boels in verhuur; meer dan 1.000 deelnemers hebben letterlijk duizenden relevante verbeteringen zelf doorgevoerd in de eigen praktijk.

Wij zien geregeld bij onze opdrachtgevers, door groei, doorstromen en verloop, een steeds terugkerende vraag naar het opleiden van nieuwe deelnemers. Nieuwe medewerkers die instromen, moeten dan natuurlijk ook worden opgeleid worden tot goede verbeteraars. Daarom bestaat de mogelijkheid dat deelnemers zich individueel inschrijven via open inschrijving van Zelfverbeteren®.

Ook bij organisaties die nog helemaal geen ervaring hebben met Zelfverbeteren® of überhaupt continu verbeteren, kunnen individuele medewerkers zich inschrijven om deel te nemen aan het programma. Het programma gaat 2 keer in het jaar van start: in september en in januari. Voor de september inschrijving zijn nog enkele plekken beschikbaar, dus meld je snel aan.

Samengevat bestaat het programma uit een aantal elementen:

  • Een deelnemer leert in 6 maanden onder begeleiding 2 tot 3 concrete verbeteringen uitvoeren in het eigen werk;

  • Een vaste Voluyt verbetercoach geeft 6 maanden lang persoonlijke begeleiding, dit stimuleert en inspireert;

  • Een deelnemer volgt 5 classroom trainingen die leuk, leerzaam en toepasbaar zijn;

  • Levenslange toegang tot waardevolle leuke leermiddelen en een verbetertoolbox die in de praktijk altijd gebruikt kan worden;

  • Het professionele leven veranderd voor goed en krijgt meer waarde; kennis en kunde nemen deelnemers hun hele leven mee;

  • Een deelnemer krijgt inspiratie door nieuwe mensen te ontmoeten en door “het kijkje in de keuken” bij andere bedrijven;

  • Hoewel Zelfverbeteren® veel meer is, behoort een Lean Green Belt certificaat tot een standaard onderdeel.

De kosten voor de individuele inschrijving zijn €3.250,- ex btw. Deze investering is inclusief alles en staat garant voor een leerreis die een deelnemer zijn hele leven lang niet meer vergeet.

Op onze webpagina: https://www.voluyt.com/zelfverbeteren , valt meer te lezen over het programma, de opdrachtgevers en de investering. Ook kan direct contact worden opgenomen met Menno.henstra@voluyt.nl of via info@voluyt.nl om te informeren naar de mogelijkheden voor een open inschrijving.
14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page