top of page

Eriks

Quick scan bij Eriks

ERIKS is een gerenommeerde technische groothandel en toeleverancier voor de industrie. Zij leveren technische producten, zoals afdichtingen, slangen, pompen, tools e.d. voor tal van sectoren als semiconductor, luchtvaart, procesindustrie, olie & gas en nog veel meer. 

 

ERIKS groeit snel is en doorlopend bezig om de logistieke operatie af te stemmen op de grotere vraag naar zijn producten. In 2018 is ERIKS daarom gestart met het trainen van teamleiders op de logistieke locatie in Alkmaar in continu verbeteren. Via het door Voluyt ontwikkelde Zelfverbeteren® platform is een groep van ca. 10 teamleiders in staat gesteld om zelf tal van verbeteringen te realiseren binnen hun eigen afdeling. 

 

In 2021 is de groei van de vraag naar de producten van ERIKS dusdanig toegenomen dat Voluyt gevraagd is om een verbeterplan te maken voor de logistieke afdeling om zo beter grip te krijgen op het onderhanden werk en verbeteren van de delivery performance en productiviteit. Via interviews, workshops, werkvloer observaties en KPI deep dive is in korte tijd een actieplan opgeleverd waarmee de logistieke afdeling op korte termijn direct kan verbeteren

eriks.png

Thema

Zelfverbeteren,

Procesverbetering

Service

Continuous improvement

Learning & Development,

Consultancy

bottom of page